SGK'dan İstihdam Katkısı İçin Ülker'e Teşekkür

SGK'dan İstihdam Katkısı İçin Ülker'e Teşekkür

Sosyal Güvenlik Kurumu, Karaman ilinde 2021 yılındaki en çok prim ödeyen işveren olması nedeniyle Ülker’e teşekkür belgesi verdi.

Türkiye’nin lider gıda şirketi Ülker, Karaman ilinde 2021 yılında en çok prim ödeyen işveren olması ve istihdama sağladığı katkılardan dolayı Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından teşekkür belgesine layık görüldü. 

Belge, SGK Karaman İl Müdürü Serdar Fındık ve SGK İl Müdür Yardımcısı Hüseyin Hashan tarafından Ülker Karaman Fabrikası Genel Müdürü İsmail Özturan’a verildi. 

Karaman fabrikasının bölge için de önemine dikkat çeken Özturan, “Ülkenin ihracatına katkıda ve bölgenin potansiyelinin ortaya çıkmasında önemli rol oynuyoruz. İstihdamımızla, Karaman’da geçen senenin en çok prim ödeyen işvereni olmanın ülkemizin ekonomisine katkı sağlamanın ve bu teşekkür belgesini hak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi. 

1424 kişilik istihdamımızla 79 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz

Ülker’in Karaman fabrikasında bisküvi, çikolata, gofret ve kek üretildiğini hatırlatan Özturan sözlerine şöyle devam etti: “Toplam 1.424 çalışanımızla omuz omuza vererek, üretimimizle, ihracatımızla başta Karaman ilimiz olmak üzere ülkemize katma değer sağlamaya çalışıyoruz. Yıllık 110 bin tonluk üretime sahip fabrikamızdan 79 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz.” 
 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber