SGK'dan Taşeli Bölgesi Yapılandırma Toplantısı

SGK'dan Taşeli Bölgesi Yapılandırma Toplantısı

Ermenek Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından 7020 sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılmasına dair Kanun hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

 

Toplantı açılışında Ermenek Merkez Müdürü Muhammet Söyler “ Yürürlüğe giren Bazı Alacakların Yapılandırılmasına dair kanun hakkında düzenlediğimiz bu toplantıda kanunun esasları, hangi borçları kapsadığı ve ödeme koşulları hakkında görevli arkadaşlarımız sizlere sunum yapacaklar, toplantının inşallah Ermenek halkına yararlı olmasını diliyorum” dedi.

Toplantıya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Ermenek temsilciliği, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği üyeleri, Ziraat Odası üyeleri, Muhtarlar, muhasebeciler ve vatandaşlar katıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber