Sıfır Atık Projesi Karaman İçin Önemli Bir Fırsat

Sıfır Atık Projesi Karaman İçin Önemli Bir Fırsat

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun: “Sıfır Atık Projesi İlimiz Ve Ülkemiz İçin Önemli Bir Fırsattır”

Karaman'da Sıfır Atık Projesinde yürütülen faaliyetleri değerlendirme toplantısı Vali Tuncay Akkoyun başkanlığında yapıldı.

Valilikte düzenlenen toplantıda, Sıfır Atık Projesi çalışmalarının Karaman'daki genel durumu ve yapılması gereken çalışmalar gibi konular görüşüldü. Sıfır Atık Projesi'nin uygulanması ve geri dönüşüm bilincinin toplumumuzun her kesiminde yaygınlaşması için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini ifade eden Vali Tuncay Akkoyun, "Ortak evimiz dünyayı daha yaşanılabilir kılmak, gelecek nesillere daha yeşil ve yaşanabilir bir dünya bırakmak hepimizin sorumluluğudur. Sıfır atık projesi hem ilimiz hem de ülkemiz için önemli bir fırsattır. Projenin eksiksiz yürütülmesi için gerekli çalışmaları titizlikle yapmamız gerekiyor" dedi.

Düzenlenen toplantıya, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Fikret Onhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez ve Karaman Belediye Başkan Yardımcıları Kazım Gücüyener ile Eyüp Hüsamettin Aslan da katıldı.

Vali Akkoyun: “sıfır Atık Projesi İlimiz Ve Ülkemiz İçin Önemli Bir Fırsattır”

Vali Akkoyun: “sıfır Atık Projesi İlimiz Ve Ülkemiz İçin Önemli Bir Fırsattır”

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber