Silifke’de Otizmli Çocuklar İçin Eğlence Düzenlendi

Silifke’de Otizmli Çocuklar İçin Eğlence Düzenlendi

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve Mersin Otistik Çocukları Yaşatma ve Kazanma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen engelsiz eğlence programında...

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve Mersin Otistik Çocukları Yaşatma ve Kazanma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen engelsiz eğlence programında otizmli çocuklar doyasıya eğlendi.

Otizmli çocuklarla birlikte eğlenceye katılan Başkanvekili Altunok, ailelerle de bir araya geldi. Silifke Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen engelsiz eğlence programına Danışman Eyüp Arslan'la birlikte katılan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, otizmli çocuklarla tek tek ilgilenerek onlarla birlikte eğlenceye eşlik etti.

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, "Belediye olarak ilçede yaşayan tüm engelli kardeşlerimizin karşılaştıkları sorunların çözümü için elimizden gelen çalışmaları yürütüyoruz. Engelli kardeşlerimizin günlük yaşamlarını kolaylaştırıcı hizmetlerimizin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da onları toplum kazandırmayı ve toplumla bütünleştirmeyi hedefliyoruz. Engelli çocuklarımızı toplumdan soyutlamadan onları topluma kazandırmak adına belediye olarak şu an üzerinde hassasiyetle durduğumuz otizmli çocuklar yaşam merkezimizin tamamlanmasına az bir zaman kaldı. Bu merkezimizi inşallah kısa sürede tamamlayarak ilçemizde yaşayan tüm otizmli çocuklarımızı bu merkezde toplayarak onların eğitimine katkı sunacağız. Eğitimle tüm engelleri aşacağımıza inanıyorum. Onlara sahip çıkan siz değerli ailelerimizin bu fedakarlıklarına biz de belediye olarak bir destek vermek istiyoruz" dedi.

Başkanvekili Altunok, burada otizmli çocuklarla ve aileleri ile de bir süre sohbet etti.

Silifke’de Otizmli Çocuklar İçin Eğlence Düzenlendi

Silifke’de Otizmli Çocuklar İçin Eğlence Düzenlendi

Silifke’de Otizmli Çocuklar İçin Eğlence Düzenlendi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber