Sivil Toplum Kuruluşlarından Ziyaretler

Sivil Toplum Kuruluşlarından Ziyaretler

Vali Fahri Meral, ilimizde faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden bir grup heyeti makamında kabul etti

Vali Fahri Meral, ilimizde faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden bir grup heyeti makamında kabul etti.
 
24 Aralık Salı günü gerçekleşen ziyaretlere; Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Gerçek, yönetim kurulu üyeleri ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi bünyesinde hizmetlerini sürdüren Kamu Denetçiliği Topluluğu Başkanı Yusuf Tekin, Uluslararası İlişkiler Topluğu Başkanı Veli Öztürk ve topluluk üyeleri katıldı. 
 
Valilik Makamında ayrı ayrı kabul ettiği sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir süre sohbet ederek yürüttükleri faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Meral, sivil toplum kuruluşlarının toplumumuz için önemli bir yere sahip olduğunu dile getirerek, ziyaretleri nedeniyle misafirlerine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. 
 
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin sonunda sivil toplum kuruluşu temsilcileri gerçekleşen kabulden dolayı Vali Fahri Meral’e teşekkür ettiler.

dsc_4759.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber