Siyahser Mahallesinde Doğalgaz Çalışmaları

Siyahser Mahallesinde Doğalgaz Çalışmaları

Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Siyahser Mahallesi'nde gerçekleştirilen doğalgaz altyapısı çalışmalarını denetlemek üzere bölgeye ziyaret gerçekleştirdi.

Karaman'da Siyahser Mahallesi'nin bir bölümü, imar sorunları sebebiyle doğalgaz hattı çalışmalarına dahil edilememişti. Ancak Belediye Başkanı Kalaycı'nın yoğun çabaları sonucunda bu sorun çözülerek çalışmalara başlanmıştı.

Geçtiğimiz günlerde benzer bir durum Sakabaşı Mahallesi'nde yaşanmış ve Başkan Kalaycı'nın müdahalesiyle doğalgaz hattı geçmeyen sokaklarda altyapı tamamlanmıştı. Şu anda ekipler, Sakabaşı Mahallesi'nde bina bağlantılarına devam ederken aynı zamanda Siyahser Mahallesi'nde ana hat çalışmalarına başladı.

Başkan Kalaycı, devam eden çalışmaları yerinde gözlemlemek amacıyla 884. Sokak'ta bulunan çalışma alanını ziyaret etti ve yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra muhtar Abdullah Karabüber ile birlikte mahallede incelemelerde bulundu ve evleri ziyaret ederek vatandaşlarla selamlaştı.

Siyahser Mahallesi'nde yapılan doğalgaz altyapısı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinleri, doğalgaz hizmetinden faydalanabilecekler ve daha konforlu bir yaşam sürebilecekler. 

2.jpg

4.jpg

5.jpg

8.jpg

15.jpg

3.jpg

12.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber