“Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spora" Projesi Karaman'da Başladı

“Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spora" Projesi Karaman'da Başladı

Cumhurbaşkanlığı 100 günlük eylem planı kapsamında her yaştaki vatandaşın günün her saatinde aktif spor yapmaları amacı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spora" projesi Karaman’da başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 21 Ocak 2019 Pazartesi gününden itibaren tüm illerde okul çağındaki çocuk ve gençleri sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılmasında ebeveynlerin rolünün öneminden hareketle, spor aracılığı ile çocuk aile ilişkisinin geliştirilmesi amacı ile "Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spora" projesi hayata geçirildi.

Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde başlayan proje kapsamında oturarak voleybol, judo, yüzme, curling ve voleybol branşlarında sportif faaliyetler düzenlendi. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliklerde öğrenciler aileleri ile birlikte sıcak ve güvenli bir ortamda antrenörler gözetiminde spor yapmanın mutluluğunu yaşarken, yapılan mini turnuvalarla da bir birlerine karşı rakip oldular.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen projenin Karaman’da yoğun bir ilgi gördüğünü söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Cumhurbaşkanlığı 100 günlük eylem planı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen proje kapsamında çocuklarımız ve aileleri soğuk zamanlarda sıcak salonlarımızda spor yapmanın mutluluğunu yaşıyor. Düzenlenen etkinliklere bizlerde katılarak ailelerimizin mutluluğuna ortak oluyoruz. Özellikle curling branşında engelli bireylerimize yönelik düzenlenen etkinlikte küçük bir kızımızın heyecanı ve gözlerinde ki mutluluk beni çok etkiledi. Böyle projelerin en güzel taraflarından bir tanesi de aile bireyleri arasındaki ilişkileri güçlendirmesi. Ailelerimiz çocukları ile birlikte spor salonlarımıza geliyor, burada farklı spor branşlarında etkinlikler düzenliyor ve saatlerce birlikte vakit geçiriyorlar. Sonuç olarak ise spor sayesinde ilişkileri ve bağları daha güçlü aileler oluşuyor. Projemiz her gün farklı bir spor branşında spor salonlarımızda devam edecektir. Tüm halkımızı spor salonlarımıza bekliyoruz.”

Proje, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait Spor Salonlarında her gün farklı bir spor branşında düzenlenecek etkinlikler ve yetişkinlere yönelik gerçekleştirilecek turnuvalarla devam edecek.

“Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spora" Projesi Karaman'da Başladı

“Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spora" Projesi Karaman'da Başladı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber