Sokakların Üstündeki Çatılar Ne Kadar Güvenli!

Sokakların Üstündeki Çatılar Ne Kadar Güvenli!

Karaman Valisi ve Belediye Başkanı üstü çöken sokakları incelediler

Karaman’da bu sabah Gazi Paşa Bedesteninde yer alan ayakkabıcılar ve tuhafiyeciler sokağındaki işyerleri çatısını kaplayan alan yoğun kar yağışı sebebiyle çöktü.

Karaman’da kış mevsiminin yoğun olarak yaşanması dolayısıyla son 65 yıl içerisinde en yüksek kar yağışı gerçekleşerek 85 cm. oldu. Yoğun kar yağışı nedeniyle Bedesten çarşısındaki işyerlerini kaplayan çatının üzerindeki karın ağırlığı taşıyamayarak çökmesi ve bazı dükkânların maddi hasar görmesi nedeniyle Vali Süleyman Tapsız ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan çarşı esnafını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Olayla ilgili çarşıda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler alan Vali Tapsız, işyeri sahiplerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bu yıl farklı bir kış mevsiminin yaşandığını söyleyen Vali Tapsız, yoğun kar nedeniyle yaşanan olumsuzlukları birlik beraberlik içerisinde hep beraber üstesinden geleceklerini ifade etti.

Öğleden sonra da Kadirhane Cami arka kısmında bulunan 2.sokak üstündeki çatı çöktü.

Olayda maddi hasar meydana gelirken bugün meydana gelen bu ikinci olay sokakların üstündeki çatıların acil bir şekilde elden geçmesi gerektiğini gösterdi.

İlgili Haberler
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber