Son Gün 5 Mayıs

Son Gün 5 Mayıs

Genç Çiftçi Projelerinin desteklenmesi hibe başvuruları 07 Nisan 2017 tarihinde başlamıştır. Başvurular 5 Mayıs 2017 tarihinde mesai bitiminde sona erecektir.

Başvuruda bulunmak isteyen genç çiftçiler; hayvansal üretime yönelik olarak(büyükbaş hayvan yetiştiriciliği ve tesis yapımı, küçükbaş hayvan yetiştiriciliği ve tesis yapımı, arı ve arı ürünleri yetiştiriciliği, kanatlı yetiştiriciliği ve tesisi yapımı, ipekböceği yetiştiriciliği ve tesis yapımı), bitkisel üretime yönelik olarak(kapama meyve bahçesi tesisi, fide, fidan, iç ve dış mekan süs bitkileri yetiştiriciliği, kontrollü örtü altı yetiştiriciliği, kültür mantarı üretimi), yöresel ürünler ile tıbbı aromatik bitki üretimi, işlenmesi, depolanması ve paketlenmesine yönelik destekleme projelerinden herhangi birine başvurulabilecektir. Başvurular sistem üzerinden www.gencciftci.gov.tr adresinden yapılacaklardır. Genç çiftçilerimiz sistemden alınan çıktılarla birlikte gerekli evrakları tamamlayıp, yatırımı yapmak istedikleri yerin bağlı olduğu İlçe/İl Müdürlüklerine şahsen başvuracaklardır. Vekâlet ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Geçen yıl başvuran ve hibeden yararlanamayan Genç Çiftçilerin bu yılki genç çiftçi programından yararlanabilmesi için; durumlarını güncelleyerek aynı konuda veya farklı bir konuda başvuru yapmaları gerekmektedir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber