Sosyal Medyadan Helallik İsteyip Canına Kıydı

Sosyal Medyadan Helallik İsteyip Canına Kıydı

Üzücü olay Karaman’ın Ermenek İlçesinde yaşandı

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde meydana gelen üzücü olayda 33 yaşında olduğu öğrenilen Sinan Özmen, kendi sosyal medya hesabında 'Hakkınızı helal edin' diye mesaj yazdıktan sonra evinde bulunan televizyonun sesini yükseltip av tüfeğiyle kafasına ateş ederek intihar ettiği öğrenildi.

Yakınlarını üzüntüye boğan olay 04.00 sıralarında Ermenek Elmayurdu Köyü'nde meydana geldi. Annesiyle birlikte yaşadığı öğrenilen ve çiftçilik yaptığı öğrenilen Sinan Özmen, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından arkadaşlarına 'Dostlarım herkes hakkı helal etsin, benim hakkımda varsa helali hoş olsun' mesajı yazdı.

Arkadaşlarının yorumları üzerine 'Yarın mezarda olacağım' diye yazan Özmen, kısa bir süre sonra iddiaya göre evdeki televizyonunun sesini yükseltip av tüfeğiyle kafasına ateş etti. Bir süre sonra televizyonun gürültüsüne uyanan acılı anne oğlunu kanlar içinde görünce komşularından yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Özmen'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

basliksiz-2-003.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber