Sözlü Sınava Girecek Aday Öğretmenlere Başarılar Dileriz

Sözlü Sınava Girecek Aday Öğretmenlere Başarılar Dileriz

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Asli Öğretmenliğe Geçiş Yazılı Sınavına giren aday öğretmenlerin sözlü mülakat yerlerini açıkladı.

26 Aralık - 09 Ocak tarihleri arasında "18 Aralık 2016 tarihinde Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı"na katılan öğretmenlere yönelik sözlü sınav uygulanacak. Sözlü sınava katılacak adayların aşağıda belirtilen durumlara dikkat etmesi gerekmektedir.

Sözlü Mülakata Gelirken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar 

Adaylar sınav salonuna alınırken; çağrı cihazı, cep telefonu, telsiz, radyo gibi kaynaklar ile her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlar ve saat fonksiyonu dışında özellikleri bulunan saatlerin bulunup bulunmadığı kontrol edilecek, varsa bunlar sınavdan sonra iade edilmek üzere toplanacaktır. Aday bu araçlarla sınava alınmayacağı gibi sınav anında bulunduğu tespit edilirse sınav kurallarını ihlal ettiği için tutanakla sınavı geçersiz sayılacaktır.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü 26-28 Aralık 2016 Tarihleri Arasında Yapılacak Olan Aday Öğretmenlerin Sözlü Sınav Takvimi İçin Tıklayın

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber