Su Sayacını Hırsızları Suçüstü Yakalandı

Su Sayacını Hırsızları Suçüstü Yakalandı

Daha önce bağ evlerinden, park ve bahçelerden su sayaçları çaldığı belirlenen şüphelinin 82 farklı olaya karıştığı belirlendi

Konya'da bir evin su sayacını sökmeye çalışan kişi, suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Yenibahçe Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlar, otomobille gelen şüpheli kişinin bir evin su sayacını sökmeye çalıştığı yönünde polise ihbarda bulundu.

Kısa sürede bölgeye gelen İl Emniyet Müdürlüğü Meram Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Hasan A'yı (24) sayacı sökmeye çalışırken suçüstü yakaladı.

Şüphelinin daha önce bağ evlerinden, belediyeye ait park ve bahçelerden su sayaçları çaldığı, bu şekilde 82 farklı olaya karıştığı belirlendi.

Emniyete götürülen Hasan A'nın, "Çaldığım su sayaçlarını hurdacıya satarak cep harçlığımı çıkartıyorum. Bugün de bayram haftası olduğu için evlerde kimsenin olmayacağını düşündüm. Sayacı sökerken yakalandım." dediği öğrenildi.

Zanlı Hasan A'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Su Sayacını Hırsızları Suçüstü Yakalandı

Su Sayacını Hırsızları Suçüstü Yakalandı

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber