Sudurağı'na Süleyman Tapsız'dan Sürpriz Ziyaret

Sudurağı'na Süleyman Tapsız'dan Sürpriz Ziyaret

Vali Süleyman Tapsız, ilimizi daha yakından tanımak, yatırımları yerinde incelemek ve bölge halkıyla yüz yüze konuşarak, problemleri yerinde görüp en kısa sürede çözüme kavuşturmak amacıyla başladığı belde ve köy ziyaretlerine Sudurağı Kasabasıyla başlad

11 Ekim 2016 Salı günü saat 10.00'da gerçekleşen ziyarete; Vali Tapsız'a İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne,İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Vali Yardımcısı Ahmet Günaydın ve Sudurağı Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan eşlik etti.

 Vali Tapsız, Sudurağı Beldesinde ilk olarak belediyeyi ziyaret etti. Belediye Başkanı Derviş Mehmet Ceyhan ile beldede yapılan yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunan Vali Tapsız, daha sonra beraberindeki heyet ile kasabada kurulan pazar yerini ziyaret etti.

 Beldede Salı günleri kurulan pazar yerini ziyaret eden Vali Tapsız, vatandaşlarla sohbet etti. Pazarda satın aldığı yöresel ürünlere büyük ilgi gösteren Vali Tapsız satıcılardan ürünler ile ilgili bilgi aldı.

 Ziyaretlerin son durağı ise Sudurağı Karaman Bey İlkokulu ve Ortaokulu oldu. Vali Süleyman Tapsız, okulda okuyan öğrencilerle yakından ilgilendi. Ders işlenirken sınıfa giren Vali Tapsız öğrencilere eşlik ederek beraber şiir okudu.

 Okul ziyareti öğrencilerle beraber hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber