Şüphe Üzerine Durdurulan Şahsın Üzerinden Uyuşturucu Çıktı

Şüphe Üzerine Durdurulan Şahsın Üzerinden Uyuşturucu Çıktı

Konya'nın Kulu ilçesinde polis tarafından şüphe üzerine durdurulan bir kişinin üzerinde yapılan aramada, 6 adet alüminyum folyoya sarılmış halde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Konya'nın Kulu ilçesinde polis tarafından şüphe üzerine durdurulan bir kişinin üzerinde yapılan aramada, 6 adet alüminyum folyoya sarılmış halde uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli ise emniyete götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Kulu ilçesinde devriye görevi icra eden polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri B.G. isimli şahsı durdurdu. Şahsın yapılan üst aramasında 6 adet alüminyum folyoya sarılmış halde uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheli şahıs "uyuşturucu ticareti yapmak ve kullanmak" suçundan gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüphelinin ifadesinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Konya Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber