Karaman'da Motosiklet İle Kamyonet Çarpıştı

Karaman'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Karaman'da akşam saatlerinde meydana gelen kazada, kamyonet ile çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı. Trafik Kazası, saat 21.00 sıralarında Sekiçeşme Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki kavşakta gerçekleşti.

Alınan bilgiye göre, S.Y. (25) yönetimindeki 33 AIT 759 plakalı motosiklet, kavşakta S.T. idaresindeki 33 KKD 10 plakalı Isuzu marka kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motorla birlikte yola savrulan sürücü S.Y. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı motosiklet sürücüsü S.Y., ambulansta yapılan ilk müdahalesinin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili açıklama yapan kamyonet sürücüsü S.T., "Kavşaktan dönerken, motor geldi çarptı" dedi. Kazanın nasıl gerçekleştiğini anlatan S.T., motosikletin aniden gelerek kamyonetine çarptığını belirtti.

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tahkikat başlattı. Kazanın neden meydana geldiği ve sorumlulukların tespit edilmesi için gerekli çalışmalar sürdürülüyor.

Sürat Motoru İle Kamyonet Çarpıştı: 1 Yaralı

Sürat Motoru İle Kamyonet Çarpıştı: 1 Yaralı

Sürat Motoru İle Kamyonet Çarpıştı: 1 Yaralı

Sürat Motoru İle Kamyonet Çarpıştı: 1 Yaralı

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber