Tahta Çanak Karaman’da Sahne Alıyor

Tahta Çanak Karaman’da Sahne Alıyor

Karaman’da faaliyet gösteren Nizam Tavukçuluk ana sponsorluğunda “TİYATRO GÜNLERİ” başlıyor.

Tiyatro sanatının Karaman halkı ile buluşmasını, kültürel etkinliklerin daha fazla yaygınlaşmasını amaç edinen proje, bu ay ilk olarak ‘Tahta Çanak’ oyunu ile 19 Kasım Cumartesi akşamı Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonunda Karaman seyircisi ile buluşacak.

Katılımın ücretsiz olacağı oyuna salon kapasitesi nedeniyle davetiye ile giriş yapılacak. Proje ile ilgili basına açıklama yapan Nizam Tavukçuluk İşletmecisi Ahmet Sonkur; Tahta Çanak adlı oyunun duyurusunun sosyal medyada yapıldığı andan itibaren ilginin yoğun olduğunu, oyunu izlemek isteyen hemşerilerimizin biran önce davetiyelerini Nizam Tavukçuluk Merkez Şubeden (Belediye İşhanı karşısı, Atatürk Parkı yanı) temin etmeleri gerektiğini belirtti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber