Takım Gol Yedi, Taraftar Dayak Yedi!

Takım Gol Yedi, Taraftar Dayak Yedi!

Karaman’da maç sonrası çıkan olaylarda özellikle bir polisin agresifliği şehir ile emniyet teşkilatını karşı karşıya getirdi

Karaman Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig maçında Kemal Kaynaş Stadyumu’nda Sarayönü Belediyespor’u konuk etti.

Maçın ilk yarısında defansın hatası Karaman Belediyespor’a gol yedirtti.

Maçın ikinci yarısında ise rakip takım Sarayönü Belediyesporlu oyuncular, 1 golün üstüne yatarak zamana oynadılar. Karamanlı taraftarlar ise bu duruma tepki gösterdi. Sakatlıklar nedeniyle 8 dakika uzayan maçın bitiş düdüğüyle de rakip takım oyuncuları soyunma odalarına gitmek yerine sahanın ortasında toplandılar.

Sarayönü Belediyesporlu oyuncuların taraftarların tribünden ayrılmadan soyunma odasına gitmeyeceklerini söylemeleri üzerine, polis taraftarlardan tribünleri boşatmalarını istedi. Buna tepki gösteren taraftarlarla ile polis arasında kısa süreli itiş kakışa yaşandı. Bu sırada iddiaya göre bir polis memuru bir taraftarın kafasına job vurdu.

Bazı taraftarlar ve basın camiasından isimler aldıkları darbe sonucu yaralandığı maç sonrası olayları ile ilgili tahkikat devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan stadyum dışına taşan olaylarda bazı amirlerin vurmayın sözlerine rağmen daha önceden de Karaman Habercisi’ne saldırgan müdahalesiyle bilinen bir çevik polisinin job ile kontrolsüz müdahalesi kamuoyu vicdanını yaraladı.

Geçtiğimiz günlerde organizede yaşanan yangında olay yerine giden Karaman Habercisi bu polis memurunun fiziki ve sözlü müdahalesi ile karşı karşıya kalmıştı.

 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum