Talas Raylı Sistem Hattı Yeniden Hizmete Başladı

Talas Raylı Sistem Hattı Yeniden Hizmete Başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından raylı sistem çalışmaları hakkında açıklama yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kayseri Ulaşım AŞ, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı ile Aşık Veysel Bulvarı'nın kesiştiği noktadaki çalışmalar nedeniyle kapatılan raylı sistem T2 Talas Hattı'nın yeniden hizmet vermeye başladığını duyurdu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, şehrin önemli ana arterlerinden Hulusi Akar Bulvarı ile Aşık Veysel Bulvarı üzerinde devam eden katlı kavşak ve 2 U alt geçit çalışmaları sürüyor.

Kayseri Ulaşım AŞ tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Sayın yolcularımız, 06.09.2021 Pazartesi günü T2 hattımız hizmete açılacaktır. T2 hattının hizmete açılması sebebi ile sefer saatlerimizde güncelleme yapılmıştır. Güncel sefer saati, güzergah bilgilerine web sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden ulaşabilirsiniz."

Talas Raylı Sistem Hattı Yeniden Hizmete Başladı

Kaynak:Kayseri Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber