Talihsiz Sürücü 5 Dakikada Hayatının İkinci Şokunu Yaşadı

Talihsiz Sürücü 5 Dakikada Hayatının İkinci Şokunu Yaşadı

Karaman’da meydana gelen trafik kazasında az daha felaket yaşanacaktı.

İbrahim Öktem Caddesi üzerinde Üniversite istikametine gitmekte olan 70 DN 001 plakalı otomobil, şehir mezarlığı civarında iddiaya göre 314 nolu sokaktan kontrolsüz bir şekilde çıkan başka bir otomobile çarpmamak için ani bir fren yaptı.

O sırada arkasından gelen 70 AC 350 plakalı otomobil bir anda önünde duran otomobili fark ederek hızını kesmeye çalışsa da hafif bir çarpma ile durdu. İlk bakışta 001 plakalı otomobilin arka tamponunda hafif bir çökme, 350 plakalı otomobilin ise sol ön far bölgesinde hasar oluştu. 

Araçlarından inen sürücüler durumu anlamaya ne yapacaklarını konuşmaya başlamışlardı ki o sıra belediye ışıklı kavşakdan gelen bir otomobil kaza mahallini fark eder etmez kazadan kurtuldu. Ancak hemen arkasından gelen 70 FT 323 plakalı otomobil onun kadar şanslı değildi. Ve kaza yapan 001 plakalı otomobile arkadan çarptı.
Kaza sonrası aracına ikince kez arkadan çarpıldığını gören sürücü büyük şok yaşadı. Kaza mahalline çağırılan 112 acil ekibi ile Karaman Devlet Hastanesine tedbir amaçlı götürüldü.

İki aracın dikkatsizliği ile sebebiyet verdiği 3 aracın hasar aldığı kaza neyse ki bir can kaybı yaşanmadan atlatılmış oldu.

Kaza sonrası caddede uzun süre trafik yoğunluğu oluşurken kaza mahalline gelen trafik ekiplerinin çalışması sonrasında normale döndü.

Karaman'da 5 dakikada 2 Kaza Yaşandı

Karaman'da 5 dakikada 2 Kaza Yaşandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber