Tarsus'ta Fayans Yüklü Tırın Dorsesi Yandı

Tarsus'ta Fayans Yüklü Tırın Dorsesi Yandı

Mersin'in Tarsus ilçesi Damlama mevkiinde, fayans malzemesi yüklü bir tırın dorsesinde yangın çıktı.

Mersin'in Tarsus ilçesi Damlama mevkiinde fayans malzemesi yüklü bir tırın dorse bölümü yandı. Alınan bilgilere göre, Pozantı-Tarsus istikametinde seyir halinde olan 08 K 6403 plakalı tırın dorsesi, lastiklerinden başlayarak alev aldı. Tırın sürücüsü K.G., yangına müdahale edemeyince itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti
Olay yerine kısa sürede ulaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangında tırın dorsesindeki lastikler ile fayans malzemesi zarar gördü, ancak diğer makine ekipmanları yangından etkilenmedi.

Soruşturma Başlatıldı
Yangının çıkış nedeni hakkında soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili incelemeler sürerken, tırın sürücüsü K.G.'nin ifadesine başvuruldu.

Fayans Yüklü Tır Yandı

Fayans Yüklü Tır Yandı

İlgili Haberler

Kaynak:Mersin Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber