Tayyar Ailesinden Mevlid-i Şerif Programına Davet

Tayyar Ailesinden Mevlid-i Şerif Programına Davet

KARSA Bisküvi'nin Kurucusu Abdullah TAYYAR'ı Anma ve Mevlid-i Şerif Programı

Tayyar Ailesinden yapılan açıklamada;

"KARSA Bisküvi'nin Kurucusu, sevgi dolu babamız Merhum Abdullah TAYYAR'ı aramızdan ayrılışının 19. yılında özlemle anıyoruz. TAYYAR Ailesi olarak, merhumun ruhunu anmak ve dualarla yâd etmek için özel bir program düzenliyoruz.

Cuma günü, 08 Aralık 2023 tarihinde Aktekke, Araboğlu, Dikbasan, Şabaniye ve İmam-ı Azam camilerinde Cuma namazı öncesinde, tüm sevenlerimizi Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okumaya davet ediyoruz. Bu anlamlı etkinlikte bir araya gelerek, Merhum Abdullah TAYYAR'ı rahmetle anacak, dualarımızı birleştireceğiz.

Tüm dostlarımızı ve sevenlerimizi bu özel günde dualarımıza katılmaya davet ediyor, Merhum Abdullah TAYYAR'ı bir kez daha rahmetle anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun." denildi.

Program Detayları:

Tarih: 08 Aralık 2023, Cuma
Yer: Aktekke, Araboğlu, Dikbasan, Şabaniye ve İmam-ı Azam Camileri
Saat: Cuma namazı öncesinde

tayyar2.jpgtayyar3.jpg

 

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber