Teknoloji Geliştirme Bölgesi Olağan Genel Kurulu Toplandı

Teknoloji Geliştirme Bölgesi Olağan Genel Kurulu Toplandı

Vali Fahri Meral, Teknoloji Geliştirme Bölgesi Olağan Genel Kurul toplantısına başkanlık etti.

07 Haziran 2018 Perşembe günü Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirilen ve Vali Meral başkanlığında gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısına; Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gökhan Alkan, İŞGEM Müdürü Ali Kantürk ile OSB yöneticileri, sanayici ve işadamları katıldı.

Toplantı, bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirilmesi ve yeni gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, yönetim kurulu üyelerinin Teknopark'ın önümüzdeki süreçte yürüteceği faaliyetler hakkında bilgilendirilmesinin ardından dilek ve temennilerle sona erdi.

dsc_4031.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber