Tekvando'da Madalyalar Gelmeye Devam Ediyor

Tekvando'da Madalyalar Gelmeye Devam Ediyor

Antalya’da düzenlenen Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonası’nın ilk günün de Berra Gülfem Çelik ile gümüş madalyaya uzanan Karaman tekvando takımı, şampiyonanın ikinci gününde Berna Akbulut ve Hilal Şimşek’in harika performansıyla madalya sayısını 3’e yüks

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen 5. Avrupa Kulüpler Şampiyonası nefes kesen müsabakalarla devam ediyor.

40 ülkeden bine yakın sporcunun katıldığı dev organizasyonda milli takım tekvando antrenörleri Ali Can ve İbrahim Kafalı nezaretinde 7 sporcuyla mücadele eden Karaman ekibi gösterdiği muhteşem performansla madalya yağmuruna devam ediyor. Şampiyonanın ilk gününde 37 kiloda Berra Gülfem Çelik ile gümüş madalyaya uzanan Karaman ekibi, şampiyonanın ikinci gününde 46 kiloda Berna Akbulut’la altın, 52 kiloda Hilal Şimşek’le gümüş madalya kazanarak madalya sayısını 3’e yükseltti. Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda iki Avrupa ikinciliği ve bir Avrupa Şampiyonu çıkaran Karaman ekibi yarışmaların üçüncü gününde büyükler kategorisinde madalya için mücadele edecek.

Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nın ikinci gününde 46 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Berna Akbulut ve 52 kiloda Avrupa ikincisi olan Hilal Şimşek’i tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, üst üste gelen başarılı sonuçlardan dolayı sporcularla gurur duyduklarının belirterek, şampiyonada mücadele edecek olan sporculara başarılar diledi.

Kısacık, tebrik mesajında ise şu ifadelere yer verdi:

“ Avrupa Kulüpler Şampiyonası’nda ikinci gününde ilimizi başarıyla temsil eden ve 46 kiloda Avrupa Şampiyonu olan Berna Akbulut ile 52 kiloda Avrupa ikincisi olan sporcularımız Hilal Şimşek’i kutluyorum. Sporcularımızın başarıları bizleri gerçek anlamda gururlandırdı. Şampiyonanın üçüncü gününde büyükler kategorisinde madalya mücadelesi verecek sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber