Temizlik İşçileri Ne Kadar Güvende!

Temizlik İşçileri Ne Kadar Güvende!

Karaman’da bir hafta içinde ikinci trafik kazası

Karaman’da 25 Mayıs günü meydana gelen trafik kazasında otomobilin çöp toplama aracına çarpması sonucu bir temizlik işçisi yaralanmıştı.

Kaza sonrası Karaman trafiği mi problemli yoksa çöp toplama araçları mı kuralları ihlal ediyor sorusu akıllara gelmişti.

Bu kazanın üstüne bir hafta geçmeden dün akşam saatlerinde yaşanan benzer bir kaza bu sefer akıllara temizlik işçilerinin ne kadar güvende olup olmadıklarının sorgulanması gerektiğini de akıllara getirdi.

Atatürk Bulvarı üzerinde Boyahane Camii köşesinde bulunan çöp konteynerlarını boşaltmak isteyen 70 AG 688 plakalı temizlik kamyonuna 70 AC 884 palakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç arkasında bulunan bir temizlik personeli  yaralandı.

Yaralı personel ambulans ile hastaneye kaldırılırken kaza mahalline gelen trafik ekiplerinin çalışması sonrası cadde trafiği normale döndü.

img_20190531_195803.jpgimg_20190531_195624.jpg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber