Temmuz Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleşti

Temmuz Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleşti

Vali Fahri Meral ilimiz merkez ve merkeze bağlı köylerin muhtarları ile bir araya geldi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Meral,  Vali Yardımcısı Dr. Sezer Işıktaş, İl Emniyet Müdürü Levent Tutuk, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, daire müdürleri, il genel meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.
 
Vali Meral, açılış ve selamlama konuşmasının ardından muhtarlara söz vererek sorunlarını ve taleplerini dinledi.
 
Söz alan muhtarlar, Vali Meral’e yeni görevinde başarılar dileyerek, Karaman’a hayırlı olması temennisinde bulunmalarının ardından köyleriyle ilgili talep ve sorunlarını dile getirdiler.    
 
Muhtarları dinledikten sonra bir açıklama yapan Vali Meral, göreve geldiğinden beri zaman zaman yatırımları, çalışma sahalarını gezdiğini belirtti.

Karaman’ın adeta bir şantiye görünümünde olduğunu belirterek, ilimizin dört bir yanında çok güzel çalışmalar, yatırımlar var diyen Vali Meral, “Hep birlikte istişare ederek ve çalışarak bu güzel çalışmaları birlikte hedeflenen seviyeye getireceğiz.

Karaman’a, geçmişten günümüze kadar yapılan yatırımlar ve hizmetler konusunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Toplantının sonunda katılımcılar ile tek tek  tanışan Vali Meral, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber