Ticaret Borsasında Yılın İlk Mahsulü Satıldı

Ticaret Borsasında Yılın İlk Mahsulü Satıldı

Dualarla açılan Karaman Ticaret Borsası'nda yılın ilk mahsulü açık arttırma ile satıldı.

 

9 Haziran 2018 Salı günü saat 11.00’de Borsa Satış Salonunda gerçekleşen törene; Vali Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık, Ticaret Borsası Üyeleri, Buğday Pazarı Esnafları, çok sayıda çiftçi ve davetli katıldı.

Karaman Ticaret Borsası'na getirilen 2018 yılının ilk mahsul arpası kilosu 11 lira 53 kuruştan liradan satıldı.

basliksiz-2-064.jpg

Vali Meral ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın da hazır bulunduğu açılış programında, Yollarbaşı köyünden Onur Eyvaz isimli üreticinin borsaya getirdiği 7 bin kilogram arpa, ticaret borsası üyesi ve aynı zamanda hayvancılıkla uğraşan Yücel Yaman tarafından kilosu 11 lira 53 kuruştan satın alındı.

Yılın ilk mahsulünün satılmasından sonra yaptığı konuşmada Vali Meral, 2018 yılı hububat sezonunun bereketli bir yıl olmasını temenni ederek, çiftçi ve esnafa bol kazançlar diledi.

Ticaret Borsasında Yılın İlk Mahsulü Satıldı

Ticaret Borsasında Yılın İlk Mahsulü Satıldı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber