TOBB Fen Lisesinden Moral ve Motivasyon Pikniği

TOBB Fen Lisesinden Moral ve Motivasyon Pikniği

Karaman'da TOBB Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte geleneksel YKS moral ve motivasyon pikniğini gerçekleştirdi.

Karaman’da düzenlenen pikniğe katılan Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, sınava girecek olan son sınıf öğrencileri ile yakından ilgilenerek başarı dileklerinde bulundu.

Okul Müdürü Murat Şen ise yaptığı konuşmada; “Pikniğimize katılarak öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi onure eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Çalışkan’a, Özel İdare Genel Sekreterimiz Sayın Ali Yener Terlemez’e, Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Abdurrahman Kurt’a, İl Milli Eğitim Müdür Yard. Sayın İsmail KILIÇ ve Şube Müdürü Sayın Mehmet Balkaya’ya teşekkür ediyoruz. YKS’ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.” dedi. Öğrenciler, temiz havada gerçekleştiren bu etkinlikte doyasıya eğlenerek stres attılar.

piknik1.jpeg

piknik2.jpeg

piknik3.jpeg

piknik4.jpeg

 

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber