Tomarza Kaymakamı Emre Cebeci Görevine Başladı

Tomarza Kaymakamı Emre Cebeci Görevine Başladı

Tomarza Kaymakamı Emre Cebeci, ilçedeki görevine başladı.görev süresince kurumlarla koordineli bir şekilde ilçeye en iyi şekilde hizmet edeceğini söyledi.

Tomarza Kaymakamı Emre Cebeci, ilçedeki görevine başladı.

Daha önce Aydın-Yenipazar ve Kayseri-İncesu'da da kaymakamlık yapan Cebeci, AA muhabirine, görev süresince kurumlarla koordineli bir şekilde ilçeye en iyi şekilde hizmet edeceğini söyledi.

Cebeci, "Başta şehit aileleri ve gazilerimiz olmak üzere mahalle mahalle, sokak sokak gezerek daima sahada olup vatandaşlarımızla uzun uzun sohbet etme imkanı bulacağız. Bu arada vatandaşlarımız Kovid-19'u hafife almasınlar. Yakın temastan kaçınmalarını, maskesiz dışarı kesinlikle çıkmamalarını özellikle rica ediyoruz. İnşallah bu salgın hastalığın üstesinden hep beraber geleceğiz. Kaymakamlığımızın kapılarının tüm Tomarzalılara sonuna kadar açık olduğunu bilmelerini isterim." dedi.

Tomarza Kaymakamı Emre Cebeci Görevine Başladı

Tomarza Kaymakamı Emre Cebeci Görevine Başladı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber