Torosların Yiğidi İle Kalkınmaya Devam

Torosların Yiğidi İle Kalkınmaya Devam

Belediye Başkanı Şerafettin Bulgurcu’nun Kalkınma Bakanı Elvan'a kutlama mesajı yayımladı.

Başkan kutlama mesajında; “Sayın Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan ile kalkınmaya devam diyen Cumhurbaşkanı'mıza ve Başbakan'ımıza minnettarız.

Bu günleri gösteren Yüce Rabbim’e şükürler olsun. Bakanlarımızın ve hükümetimizin yolu açık olsun. Rabbim halkımıza huzur devletimize güç versin. Gerek Başyayla’mıza, gerek Karaman’ımıza, gerek Ülkemiz’e yapılan büyük yatırımlarda imzası olan, Devlet Adamı, Torosların gururu Sayın Bakanımız’ ın, tekrar 65.

Hükümetimizde Kalkınma Bakanı olarak devam etmesinden ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın takdirinden büyük mutluluk duymaktayım. Şahsım ve Başyayla Halkım adına yeni Hükümetimize ve Sayın Bakanımıza başarılarının devamını diler, yüce Rabbimden ülkemize ve İslam âlemine hayırlar getirmesini niyaz ederim.” dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber