Trafik Magandası Emniyet Otosuna Çarptı

Trafik Magandası Emniyet Otosuna Çarptı

Yaya geçidinde bulunan vatandaşlara aldırış etmeyen sürücü, dehşet saçtı

Karaman’da dün gece saat 22:00 sularında meydana gelen trafik kazası Yunus Emre Caddesi ile Kemal Kaynaş Caddesi kesişiminde bulunun ışıklı kavşakta yaşandı.

Çarşı istikametinden Mut Caddesi istikametine gitmekte olan ve kaza sonrası olay yerinden sürücüsünün kaçtığı 70 BJ 609 plakalı otomobil, kavşakta karşıdan karşıya geçmekte olan yayalara aldırmadan hızla kavşağa girdi.

O sırada Karaman İl Emniyet Müdürlüğü’nde vazifeli ve bir tahkikat için Çarşı Polis Karakoluna doğru gitmekte olan Emniyet Müdür Yardımcılarından Hüseyin E.’nin kullandığı 70 BH 893 otomobile çarptı.

asasasasas.jpg

Çarpmanın etkisiyle otomobiller ters dönerken sürücüler feci kazayı yara almadan atlattılar.

Kazanın şiddetinin yansıdığı güvenlik kamerası görüntülerinde kaza sonrası kaçan sürücü olduğu anlaşılan Uğur D. görüntülendi.

Kaza sonrası araçların yol dışı edilmesinin ardından trafik normale dönerken kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

 

Trafik Magandası Emniyet Otosuna Çarptı

Trafik Magandası Emniyet Otosuna Çarptı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum