Trafik Polisine Nikahında Alkol Muayenesi

Trafik Polisine Nikahında Alkol Muayenesi

Karaman İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarının nikah törenine arkadaşlarının sürprizi damga vurdu.

Karaman’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesinde görevli Atike Kızıl ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli Ali Karaca isimli polis memurları 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenme planı yaptılar.

Karaman Belediyesi Nikah Memurluğunda tören düzenlenene törene ise genç çiftin arkadaşlarının sürprizi damga vurdu.

Nikah şahitliğini KOM Şube Müdürü İbrahim Hakkı Yücel ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Hasan Korkut Özkan’ın yaptığı törene Karaman emniyetinden görevli çok sayıda memur arkadaşları katıldı

Nikah memurunun Trafik Şubenin sempatik polisi Ali Karaca’ya "Atike Kızıl ile evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" diye sorduğu esnada trafik polisi ekip arkadaşı, sahneye gelerek "Alkol muayenesi alınmadan evet diyemez" diye itiraz etti.

Yaşanan espirili anların ardından Damat Ali Karaca, trafik polisi arkadaşı tarafından alkol metreyi üfledikten sonra nikah memurunun sorusuna "evet" cevabını verdi.

Unutulmaz bir tarih olması açısından nikah gününü 14 Şubat seçen genç çift katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiler.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber