Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi'ni 4 Ayda 25 Bin Kişi Ziyaret Etti

Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi'ni 4 Ayda 25 Bin Kişi Ziyaret Etti

Karaman Belediyesi,Karaman'ın turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi adına çalışmalarına devam ediyor.

Karaman Turizmi,Karaman Belediyesi'nin , son yıllarda hayata geçirdiği projelerle atağa kalkıyor. Tarihi Taş Bina'nın Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi haline getirilmesi ile Karamanlı vatandaşlar ve dışarıdan gelen misafirler şehir hakkında geniş kapsamlı bilgilere sahip oluyorlar. Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi sahip olduğu teknolojik donanımlar sayesinde ziyaretçileri tarihte keyifli bir yolculuğa çıkarıyor.13 Mayıs 2016 tarihinde hizmete açılan Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi'ni dört aylık kısa bir süre içerisinde 25 binin üzerinde vatandaş ziyaret etti.

Turizm Tanıtım ve Bilgi Merkezi içerisinde, tematik anlatımlar,sanal tur, animasyonlar,tanıtım filmleri,hologram anlatımlar,yürüyüş simülasyonları ve akıllı kent yazılımları bulunuyor. Merkezi ziyarete gelen vatandaşlar tüm bu imkanlardan ücretsiz faydalanabiliyorlar.

Gelen misafirlere Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Karaman'a özgü çeşitli promosyon ürünleri de ücretsiz bir şekilde dağıtılıyor.

"Karaman sosyal,kültürel ve ekonomik anlamda büyük potansiyele sahip bir şehirdir."diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan;"Karaman turizm potansiyelinin harekete geçmesi ve şehrimizin ulusal ve uluslararası düzeyde tanınması adına Karaman Belediyesi olarak bir çok projeyi hayata geçiriyoruz.Marka bir kent olma yolunda,yapısal anlamda gösterdiğimiz tüm gayreti bu tür alanlarda da gösteriyoruz" dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber