Türk Dil Kurumu Başkanından Vali Meral’e Nezaket Ziyareti

Türk Dil Kurumu Başkanından Vali Meral’e Nezaket Ziyareti

Vali Fahri Meral, Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Gürer Gülsevin’i ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Tüfekçi’yi makamında kabul etti.

07 – 09 Kasım 2018 tarihlerinde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde yapılacak olan Karaman Uluslararası 1. Dil ve Edebiyat Kongresine katılmak üzere ilimize gelen Türk Dil  Kurumu Başkanı Prof. Dr. Gülsevin, uluslararası düzeyde yapılacak olan Dil ve Edebiyat Kongresi hakkında Vali Meral’e bilgiler verirken Karaman’da olmaktan dolayı mutluluğunu ifade etti.
 dsc_0475.jpg
Uluslararası düzeyde yapılacak olan Karaman 1. Dil ve Edebiyat Kongresine ilimizin ev sahipliği yapmasından dolayı Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Gülsevin, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi yönetimi ve emeği geçenlere teşekkür eden Vali Meral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kongrenin ilimiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Karşılıklı iyi dilek ve temennilerle devam eden ziyaret, günün anısına çektirilen fotoğrafın ardından sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber