Türk Dilinin Başkenti'nden Şehitler Diyarı Çanakkale'ye Yolculuk

Türk Dilinin Başkenti'nden Şehitler Diyarı Çanakkale'ye Yolculuk

Karaman Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri kapsamında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde öğrenim gören 47 kız öğrenciyi ‘’Türk Dilinin Başkentinden Şehitler Diyarına Yolculuk’’ isimli proje kapsamında Çanakkale'ye uğurlandılar.

Karaman Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri kapsamında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde öğrenim gören 47 kız öğrenciyi ‘’Türk Dilinin Başkenti'nden Şehitler Diyarına Yolculuk’’ isimli proje kapsamında Çanakkale,Bursa ve Eskişehir illerini kapsayan Proje 11 -05-2017 tarihinde 18:30 da Karaman İl Emniyet Müdürünün uğurladığı öğrenciler Çanakkale-Gelibolu yarımadasına hareket etti.

Yarımada da bulunan Kilitbahir Kalesi, Namazgâh Tabyası, Seyit Onbaşı Mecidiye Tabyası, Havuzlar Şehitliği, Şahindere Hastane Mevkii, Şehitler Abidesi, Ezineli Yahya Çavuş Şehitliği, Alçıtepe Köyü, Anzak Koyu, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, Kanlı Sırt, Anzak Tören Alanı, Lağımlar Bölgesi, Kırmızı Sırt, 57. Alay Şehitliği ve Conkbayırı Kemal Yeri ziyaret edilecek.

Bursa ve Eskisehir illerinde ki tarihi yerlerde ziyaret edilecek olup Proje 11-14 mayıs arası gerçekleşcektir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber