Türk Kızılay'dan Öğrencilere Moral Yemeği

Türk Kızılay'dan Öğrencilere Moral Yemeği

Niğde'de Tıp Öğrencilerine sınavlar Öncesi Yemek İkramı

Türk Kızılay Niğde Şubesi tarafından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencilerine, final sınavları öncesinde moral olması adına öğle yemeği ikramında bulunuldu. 

Tıp Fakültesi binası önünde gerçekleştirilen etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üner Kayabaş ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda açıklamalarda bulunan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik dolayısıyla Türk Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu'na ve tüm üyelere teşekkür ederek Öğrencilerin final sınavlarında kendilerine başarılar diledi.

 

v4lls0dl.jpg

qep2w4ig.jpg

u5lzi511.jpg

30dezbto.jpg

Kaynak:Niğde Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber