Türk Ocakları Öğrencileri Karaman'da Kupa Kaldırdılar

Türk Ocakları Öğrencileri Karaman'da Kupa Kaldırdılar

Son üç yıldır Bölge Şampiyonu olan Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfına bağlı okullarından Ankara Özel Türk Yurdu Koleji başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Karaman'da yapılan Okullar Arası Gençler Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası, İrfan Ataseven Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirildi. Üç gündür devam etmekte olan turnuvada kupalar sahiplerini buldu.

Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Türk Yurdu Okullarından Özel Türk Yurdu Koleji Masa Tenisi Takımı Karaman'da düzenlenmekte olan Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında kıyasıya bir mücadele sergilediler. Türk Yurdu okullarından Ankara Türk Yurdu Koleji erkeklerde Türkiye üçüncüsü, kızlarda Türkiye ikincisi oldular.

Türk Ocakları Karaman Şubesi olarak;

"Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Prof.Dr.Orhan Kavuncu ve Yönetim Kurulu üyelerine, Kurucu Müdür Recep Çalışkan, Okul Müdiresi Zahide Çalışkan ile Beden Eğt.Öğr. Alper Tunga Özer'e ve öğrencilerine, bizlere bu mutluluğu ve gururu yaşattıkları için tebrik ve teşekkür ediyoruz" dediler.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum