Türk Telekom Karaman'da Yeni Adresinde

Türk Telekom Karaman'da Yeni Adresinde

Karaman'da yeni yerinde hizmetlerini sürdürecek olan Türk Telekom Karaman İl Müdürlüğünün hizmet binasının açılışı yapıldı.

Karaman'da Tahsin Ünal Mahallesi İsmetpaşa Caddesi üzerinde hizmet verecek olan Türk Telekom hizmet binası açılışına Vali Işık’ın yanı sıra Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Vali Yardımcıları Mehmet Özmen, Kamuran Mustafa Ballı, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, Telekom Bölge Müdürü Süleyman Dündar, Telekom İl Müdürü Mehmet Olcar, il müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışın ardından hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Işık, vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alacağı yeni binanın hayırlı olması dileklerinde bulunarak bölge müdürü Dündar, il müdürü Olcar ve kurum personeline çalışmalarında başarılar diledi.

dsc-6770.jpg

dsc-6783.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber