TÜRKAV Karaman İl Başkanlığı’na üst düzey ziyaret

TÜRKAV Karaman İl Başkanlığı’na üst düzey ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi ve TÜRKAV genel merkezlerinden Karaman’a gelen heyet, geçtiğimiz günlerde faaliyete başlayan TÜRKAV Karaman İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Siyaset ve Liderlik Okulu Koordinatörü Ali Güler, TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz ve çevre illerin TÜRKAV şube başkanlarından oluşan heyet, TÜRKAV Karaman İl Başkanı olarak görevlendirilen Mehmet Bozkurt’u ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. KAMU-SEN İl Temsilciliği hizmet binasındaki ziyarete; MHP İl Başkanı Mahmut Ünüvar, Merkez İlçe Başkanı M. Mustafa Gözel ve yönetim kurulu üyeleri, Taş Medreseli Ülkücüler İl Başkanı Mehmet Uçucu ile KAMU-SEN il temsilcisi Nedim Ünal, şube başkanları ve yönetimleri katıldı.

Mehmet Bozkurt’a yeni görevinde başarılar dileyen Genel Başkan Korkmaz, ‘’Kısa adı TÜRKAV olan Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfımızın Karaman şubesi hayırlı olsun’’ dedi. Korkmaz, ‘’Türk milliyetçileri olarak, Devletimizi kuran fikrin ve yaşatan ideallerin sahibiyiz. Her şartta Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin asli gücü olan arkadaşlarımızın gösterdiği milli duruş takdire şayandır. Bu yüce ülküye gönül vermiş olan vakfımız ve üyelerinin; yurdumuzun geçmekte olduğu bu hassas dönemde, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, birlik ve beraberliğine, necip Türk milletinin âli menfaatlerinden ve mukaddesatından asla vazgeçmeyen bir memur hareketinin yılmaz ve yıkılmaz öncüsü olduğu bilinmelidir. Devletine ve Milletine gönülden bağlı, vatan, millet sevgisi ve Allah korkusu olan kadroların yetişmesi ve dolayısıyla yönetim kadrolarında bulunması için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle faaliyete geçirdiğimiz Karaman İl Başkanlığımızın gerek kamu çalışanlarımıza gerekse tüm Karamanlılara hayırlar getirmesini temenni ediyorum’’ diye söyledi.

Başdanışman Ali Güler ise konuşmasında; ‘’Birçok ilimizde yaptıkları çalışmalarla takdir ettiğimiz TÜRKAV’ın memleketimizde şube açması hepimiz adına sevindiricidir. KAMU-SEN il temsilciliğimizin faaliyetlerinde destekleyici unsur olarak gördüğümüz TÜRKAV’ın Karaman’da hızlı bir şekilde teveccüh göreceğine gönülden inanıyorum. Yüreği memleket sevdasıyla dolu olan, Milli ve Manevi değerleri sahiplenmiş Karaman’daki kamu çalışanlarını vakfımız bünyesinde yer almaya davet ediyorum. TÜRKAV İl Başkanı olarak görevlendirilen Mehmet Bozkurt kardeşimi tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum’’ sözlerine yer verdi.

turkav-(7).jpgturkav-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber