Türkiye Dağcılık Federasyonu'da Bir Karamanlı

Türkiye Dağcılık Federasyonu'da Bir Karamanlı

6 Kasım Pazar günü Ankara'da, Türkiye Dağcılık Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.

Toplanan Genel Kurulda Karaman'ı Karaman Doğa Sporları Fotoğrafçılık Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (KARDOF) yönetimi temsil etti.

KARDOF Yönetim Kurulu üyesi İsmail Öcal yaptığı açıklamada: "Centilmenlik ile geçen Dağcılık Federasyonu seçimlerini 113 oya karşılık 111 oy ile kazanan Doç. Dr. Ersan Başar oldu. Türkiye dağcılığında 19 yıldır başkanlık yapan Alaaddin Karaca dönemi sona erdi. Hafta sonu yapılan seçimlerde Aday olan Yusuf Biltekin ve Ersan Başar sportmence seçim yarışını yaşadılar. Kardof başkanımız Fedai Erkocaoğlu Türkiye Dağcılık Federasyonunun 4. Olağan Genel Kurul sonuçlarına göre TDF Başkanı seçilen Sayın Ersan Başar'ın listesinden Yönetim Kurulu yedek üyeliğine seçilmiştir. TDF yeni başkanımızı yönetimini ve başkanımızı KARDOF yönetimi olarak tebrik ediyor, başarılar diliyoruz... İlimizde bu camiaya en çok hizmet eden ekip olarak gelecekte bu sporun daha iyi yerlere gideceğinden şüphemiz yoktur. İlimize ve ülkemize yeniden hayırlı olsun." dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber