Türkiye İzmir İçin Tek Yürek

Türkiye İzmir İçin Tek Yürek

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, İzmir'de yaşayan depremzedelere yönelik düzenlenen yardım kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, İzmir'de yaşayan depremzedelere yönelik düzenlenen yardım kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

AFAD Başkanlığı'nın Konya Valiliği ile birlikte yürüttüğü yardım kampanyası çerçevesinde Beyşehir'de Anıt meydanında kurulan çadırlarda depremzedelere ulaştırılmak üzere yardımsever vatandaşlar tarafından bağışlanan yeni battaniye ve standart gıda koliler toplanıyor.

Kampanya çerçevesinde makbuz karşılığında vatandaşlar nakit para yardımında da bulunabiliyor.

Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir ve Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır da yardım çadırlarını ziyaret ederek depremzedeler için birer battaniye yardımında bulundu.

Yürütülen yardım çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler alan Kaymakam Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede devam eden yardım kampanyasının Beyşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Beyşehir Belediyesi'nin işbirliğinde gerçekleştirildiğini belirtti.

Beyşehir halkının ve ilçede faaliyet gösteren sivil toplum ve yardım kuruluşlarının da kampanyaya çok büyük ilgi gösterdiğini vurgulayan Kaymakam Özdemir, "İzmirlilerin acılarını paylaşmak adına Beyşehir halkı olarak yardım eli uzatıyoruz. Acılarını yok edemeyiz ama onlara moral ve destek olabiliriz. Beyşehir halkı olaya çok duyarlı davrandı. Kısa bir süre içinde oldukça çok fazla malzeme topladık. Yapılan bu yardımları en kısa sürede toplayıp, Cuma günü göndermeyi planlıyoruz." dedi.

Türkiye İzmir İçin Tek Yürek

Türkiye İzmir İçin Tek Yürek

Türkiye İzmir İçin Tek Yürek

Türkiye İzmir İçin Tek Yürek

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber