Türkiye'nin İlk Başörtülü Kaymakamı Konya'da Görevine Başladı

Türkiye'nin İlk Başörtülü Kaymakamı Konya'da Görevine Başladı

Hadim Kaymakamlığına atanan, Türkiye'nin ilk başörtülü kaymakamı Neslihan Kısa, görevine başladı.

Kastamonu Abana Kaymakamlığından İçişleri Bakanlığının 29.12.2016 tarihli onayı ile Hadim ilçesine vekaleten atanan Kısa, yeni görev yerinde ziyaretleri kabul etti.

Neslihan Kısa Kimdir?

1991 yılında Giresun’da doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini İstanbul’da tamamladı.2009 yılında kazandığı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden 2013 yılında bölüm ve Fakülte birincisi olarak mezun oldu. İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakam adaylığını kazanan Kısa, 2015 yılında Kocaeli Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etti. Kocaeli Valiliğinde 3 aylık Valilik Stajını tamamlayan Kaymakamımız, Kocaeli-Gölcük İlçesi ve Yalova-Altınova İlçesinde Kaymakam Refikliği stajlarını tamamlamıştır. Teftiş stajını gerçekleştirmek üzere Ankara Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığında bulunmuştur. Eskişehir-Sarıcakaya ve Kastamonu-Abana İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerini yapmıştır. Bakanlık makamının 29.12.2016 tarihli onayı ile İlçemize Kaymakam Vekili olarak görevlendirilmiş olup, 02.01.2017 tarihi itibarıyla Hadim Kaymakam Vekili olarak göreve başlamıştır.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum