'Türkler İstiklaline Düşkün Bir Millettir'

'Türkler İstiklaline Düşkün Bir Millettir'

İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

30 Ağustos Türkiye'nin geleceği için binlerce vatan sevdalısının canları pahasına, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde; özgürlük ve bağımsızlık meşalesini sonsuza dek sönmemek üzere yaktığı büyük bir zaferdir. Türk Ulusunun tekrar dirilişi olan bu zafer ışığı; milli ruhun canlı tutulmasındaki önemi ve etkisi çok büyüktür.

Türkler tarih sahnesinde her zaman bağımsızlığına ve istiklaline düşkün bir millet olmuştur. Bu gayeyle Türk halkı ferdiyle, askeriyle savaşmaktan ve yenilmekten hiçbir zaman korkmamıştır ve bu azimli, cesaretli duruşları büyük zaferleri de beraberinde getirmiştir.

Başkumandan Mustafa Kemal Türk milleti için öngörülen yaşama biçimini kabul etmeyerek bu mücadeleyi başlatmış ve Türk Milletini hak ettiği zafere 30 Ağustos’ta ulaştırmıştır. Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de halkımızın ve ordumuzun kahramanlık ve cesaretinde vücut bulmaktadır. Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ve şuur her an, her saniye canlı kalacak ve yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

Milli Kurtuluş Savaşı’mızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin 95. yıl dönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamak dileğiyle 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Bize bu zaferi yaşatan başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere Silah Arkadaşları ile Aziz Şehitlerimize ve Kahraman Gazilerimize şükran ve minnetlerimi sunarım" dedi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber