Turkuaz City Güvencesiyle Karaman’da Yaşam Artık Çok Daha Kaliteli

Turkuaz City Güvencesiyle Karaman’da Yaşam Artık Çok Daha Kaliteli

Toplu konut projesi denilince Karaman’da akla gelen Akkulah Group, geçtiğimiz yıllarda başladığı Turkuaz City projesini hızla ilerleterek sona doğru yaklaşmaktadır.

Turkuaz City konut anlayışını sadece Karaman İli için değil birçok İl için örnek teşkil edecek ayrıcalıklı yaşam alanlarına sahip, sosyal donatılar ile hafızalardan silinmeyecek site içi özellikleriyle de gündemde.

Helikopter pisti, Aqua park, açık-kapalı yüzme havuzları, hayvanat bahçesi, barbekü alanları, ticari alanları, kreş ve restoran dâhil sayamadığımız birçok yaratıcı fikir ile Turkuaz City yaşayanlara ve yatırımcılarına bulunmaz bir fırsat haline geldi. Lokasyon olarak Karaman’da inşaatı devam eden stadyum ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin hemen yanında bulunuyor. Şehir manzarası ve temiz doğasıyla da konum itibarıyla önem arz eden Turkuaz City projesinden ev almanın şimdi tam zamanı.

Akkülah Group Satış ve Pazarlama Yetkilileri, pandemi süresi boyunca ülke genelinde oluşan ticari durgunluğun ardından çok önemli fırsatlar sağlayan kredi oranları ve konut alımı ile ilgili artıları değerlendirdi.

Hükümetimizin açıkladığı kredi oranlarının bugüne kadar sağlanan en büyük fırsatlardan biri olduğunu söyleyen şirket yetkilileri, “Bu güzel imkânlarla ev sahibi olmak isteyen birçok aileyi ev sahibi yaptık. Müşterilerimiz %0.64 kredi oranı ile kira öder gibi ev sahibi oldular. Bu imkânları değerlendiren müşterilerimize bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. Bu tabloda Karaman’da aldığımız önemli rolün haklı gururunu yaşıyoruz. Turkuaz City Projemizin son Etabı olan 3. Etabımızı bu yıl tamamlayıp sitenin tüm üniteleriyle birlikte yaşamın tamamen başlayacaktır.” dediler.

Turkuaz City Projesi İçin Detaylı Bilgi ve Örnek Daireyi Gezmek İçin İletişim Bilgileri;
+90 532 797 56 00
+90 338 213 55 80
www.turkuazcity.com

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber