Turkuaz City’de Yaşam İlklerle Devam Ediyor

Turkuaz City’de Yaşam İlklerle Devam Ediyor

Karaman’da farklı konseptiyle dikkat çeken Turkuaz City’de çevre düzenlemesinde Karaman’ın ilk uçağı beğeni aldı.

Karaman’da sektörün önemli temsilcisi Akkülah Group güvencesiyle yükselen Turkuaz City’de her şey söz verildiği gibi.

Turkuaz City konut anlayışını sadece Karaman ili için değil birçok İl için örnek teşkil edecek ayrıcalıklı yaşam alanlarına sahip, sosyal donatılar ile hafızalardan silinmeyecek site içi özellikleriyle de gündemde.

Karaman’da ilklerden olan helikopter pisti, aqua park, açık-kapalı yüzme havuzları, hayvanat bahçesi, barbekü alanları, ticari alanları, kreş ve restoran dâhil sayamadığımız birçok yaratıcı fikir ile Turkuaz City yaşayanlara ve yatırımcılarına bulunmaz bir fırsat haline geldi. 

Karaman’da ilklerinde yer aldığı Turkuaz City projesinde maket uçak siteye farklı bir hava kattı. Özellikle çocuklarında mutluluğunun yüksek tutulduğu projede Karaman’ın ilklerinden olan hayvanat bahçesi ve aquapark site sakinlerinin hayatına sunuldu.

Turkuaz City'de hemen teslim konutlara, uygun ödeme planları ile hemen sahip olabilirsiniz.

İrtibat: +90 532 797 56 00 - www.turkuazcity.com

Turkuaz City'de İlklerle Yaşam Devam Ediyor

Turkuaz City'de İlklerle Yaşam Devam Ediyor

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber