Turkuaz City’de Yer Almak İçin Uygun Fırsat

Akkülah Group güvencesiyle % 0,99 faiz oranları ile değişmeyen fiyatlarla hemen teslim konutlarla Turkuaz City’de yer almak için geç kalmadınız.

Akkülah Group güvencesiyle % 0,99 faiz oranları ile değişmeyen fiyatlarla hemen teslim konutlarla Turkuaz City’de yer almanın tam zamanı.

Karaman’da toplu konut ve site yaşamınında ilklerin adresi Akkülah Group, Turkuaz City projesinde son şanslar.

Üçüncü etabında hak sahiplerinin evlerine yerleştiği ve yeni komşularını beklediği bu günlerde % 0,99  faiz oranları ile konut kredisi kullanarak arzuladığının yaşama kavuşabilirsiniz.

Sosyal donatıları ile dikkat çeken Turkuaz Konut projesi Akkülah Güvencesiyle düşük faiz ve değişmeyen fiyatları ile yeni sakinlerini bekliyor.

Turkuaz City;

Aqua Park ,Açık, Kapalı Yüzme Havuzu, Çocuk Havuzu, Tenis Kortu, Voleybol ve Basketbol Sahası, Futbol Sahası, Sauna, Tuz odası, Buhar Odası, Fitness Center, Çocuk Oyun Alanları,
Aletli Jimlastik Parkı, Masa Tenisi, Langırt, Hava Hokeyi, Bilardo, Dart Alanı
Hayvanat Bahçesi, Mesire ve Barbekü Alanı, Etüt ve Kreş Alanı gibi birçok sosyal donatıları ile dikkat çekiyor.
 
1630b143-d8ec-40f4-ab5c-bc111c6fa853.jpg

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber