TÜSSİDE KTSO Mustafa Tokyay'ı Ziyaret Etti

TÜSSİDE KTSO Mustafa Tokyay'ı Ziyaret Etti

TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) yetkilileri Mustafa Toktay'ı ziyaret etti.

TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) Ulaştırma ve Lojistik Yönetimi Başuzman Araştırmacı Dr. İsmail Önden, Murat Çav, Numan Katıksız ve Yasemin Kardeş Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tokyay'ı ziyaret etti.


Ziyarette; Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve TÜBİTAK  Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) işbirliğince gerçekleştirilen "Konya-Karaman-Mersin Sanayi ve Ticaret Koridoru" projesi kapsamında bu koridorun canlandırılmasına ve stratejiler araştırılmasına yönelik konular görüşüldü.


İlgili hususların değerlendirilmesi ve ortak fikir alışverişinde bulunmak amacı ile heyetle biraraya gelen Başkan Toktay; yapılan çalışmaların Bölgemiz ve Ülkemiz adına çok büyük katkılar sağlayacağına inandığını belirterek bu yapılan çalışmaların bir an önce sonuçlanmasını talep etti.


Ziyaretten duymuş oldukları memnuniyeti ifade eden Heyet, KTSO Başkanı Toktay'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.


Ziyaret birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber