Üç Okul Daha Beslenme Dostu Okul Oldu

Üç Okul Daha Beslenme Dostu Okul Oldu

Beslenme Dostu Okullar Programı ve Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü kapsamında Beslenme Dostu Okul sertifikasını almaya hak kazanan okullara sertifikaları verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan Beslenme Dostu Okullar Programı ve Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü kapsamında Beslenme Dostu Okul sertifikasını almaya hak kazanan okullara sertifikaları verildi.

Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen sertifika dağıtım törene, İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt ve okul yöneticileri katıldı.

Düzenlenen programda konuşan İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt, Beslenme Dostu Okullar Programı ve Beyaz Bayrak İşbirliği Protokolü kapsamında alınan Beslenme Dostu Okul sertifikalarının önemli olduğunu ifade etti. Kurt, "Yıl içerisinde yapmış oldukları çalışmalarla Beslenme Dostu Okul sertifikasını alma hedefini gerçekleştiren okul yöneticilerime ve öğretmenlerime teşekkür ederim" dedi

Beslenme Dostu Okul sertifikasını almaya hak kazanan okullara sertifikalarını İl Milli Eğitim Müdür V. Abdurrahman Kurt tarafından verildi.

Program, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

Üç Okul Daha Beslenme Dostu Okul Oldu

Üç Okul Daha Beslenme Dostu Okul Oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber