Ulaşıma Kalite Getiren Yatırımlar Gerçekleştirildi

Ulaşıma Kalite Getiren Yatırımlar Gerçekleştirildi

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediyenin şehir genelinde yürütülen ulaşım yatırımlarını yerinde inceledi. Başkan Çalışkan “Ulaşıma kalite getiren yatırımlar gerçekleştiriyoruz” dedi.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, şehir genelinde yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Çalışkan; Doğukışla kavşağı,Mümine Hatun Mahallesi’ndeki asfalt çalışmaları,Alparslan Türkeş Bulvarı’ndaki yol düzenlemesi ve Siyahser üst geçit inşaatında incelemelerde bulundu.

 Karaman’ın her noktasında önemli yatırımların hayata geçirildiğini söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Göreve geldiğimiz günden bugüne şehrimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak, vatandaşlarımıza en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.Altyapı başta olmak üzere, asfalt ve kaldırım çalışması, park alanları gibi üstyapı çalışmalarının yanı sıra ilimizin sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak özel yapıların oluşturulması gibi her alanda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. İnşallah ortaya çıkardığımız eserlerimizle modern bir Karaman fotoğrafı ortaya çıkacak.Bu hedef doğrultusunda ilerlerken gerçekleştirdiğimiz projeleri yakından takip ederek varsa eksikliklerinin giderilmesi için sahaya iniyor,yeni yatırımlarla ilgili de planlama yapıyoruz” dedi.

Başkan Çalışkan: "Köprüler Şehir İçi Ulaşıma Kalite Getirecek"

İnceleme gezisine Doğukışla kavşağına yapılan köprü inşaatı ve Alparslan Türkeş Bulvarı ile başlayan Başkan Çalışkan, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyerek:“Özellikle Devlet Hastanesine ulaşımı çok kısa süreye düşürecek olan köprülerdeki çalışmaların büyük bir kısmı tamamlandı ve çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Alparslan Türkeş Bulvarı’ndaki yol düzenleme çalışmalarında da önemli uygulamalar yapıyoruz. Her iki köprü tamamlanıp Alparslan Türkeş Bulvarı ile birlikte hizmete girdiğinde şehrimizin en önemli güzergahlarından birisi daha modern ve kullanışlı bir hale gelecek” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber