Uluer Ailesinin Acı Günü

Uluer Ailesinin Acı Günü

Karaman’da kalp krizi geçirdiği öğrenilen Ayşe Uluer hayatını kaybetti

Aslen Karaman’ın Ada köyünden olup Atatürk Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Uluer’in eşi Gülistan (Ayşe) Uluer (42) hayatını kaybetti.

Dün sabah saatlerinde yakınları ile sohbet meclisinde iken fenalaşan Uluer, Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Uluer hayata gözlerini yumdu.

manas1.jpg

Bugün Cuma namazı sonrası musallada kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığında defnedilen Uluer’in cenazesine yakınları, vatandaşlar ve Ak Partili yöneticiler katıldılar.

Ak Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, İl Başkanı Mehmet Er ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay, belediye eski meclis üyelerinden olan Mustafa Uluer’e taziye ziyaretinde bulundular.

Uluer Ailesinin Acı Günü

Uluer Ailesinin Acı Günü

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber