Ulusal Bilim Kampı Programı Konya'da Tamamlandı

Ulusal Bilim Kampı Programı Konya'da Tamamlandı

Karaman ve Konya'dan öğrenciler bu kampta buluştu

Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarının (Proje Okulları) yönetici, öğretmen ve öğrencileri arasındaki iletişim ve etkileşimi artırmak, öğrencilerin gözlem, keşif, sorgulama, problem çözme ve model oluşturma becerilerini geliştirmek ve onları bilimsel çalışma yapmaya teşvik etmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Necmettin Erbakan Üniversitesi işbirliğinde, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliği, Meram Fen Lisesi Koordinatörlüğünde 11-14 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 4. Ulusal Bilim Kampı'nın açılış programı, 11 Şubat 2020 tarihinde Konya Dedeman Otel'de yapıldı.

Konya İl Milli Eğitim Müdür Seyit Ali Büyük yaptığı kapanış konuşmasında "Ülkemiz kazanacak, çocuklarımız kazanacak, bütün geleceğimiz bu ikisi için" diyerek IV. Ulusal Bilim Kampı'nın gerçekleşmesinde emeği geçen başta Ortaöğretim Genel Müdürlüğü olmak üzere Konya Büyükşehir Belediyesine, Necmeddin Erbakan Üniversitesine, İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına, Meram Fen Lisesi müdürü ve ekibine teşekkür etti.

Programa MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Eğitim Ortamları, Öğrenme Süreçleri, Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları Daire Başkanı Mehmet Bölücek, İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali Büyük, Necmeddin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Doğan, Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik, Spor ve Eğitim Hizmetleri Dairesi Başkanı Alper Oral, protokol üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Karaman adına TOBB Fen Lisesi , 9. sınıf öğrencileri Meral Keleş, Alanur Dinç,Danışman Öğretmen Abdullah Ardıç ve Okul Müdür Yardımcısı Cemal Gürenci'den oluşan bir ekip ile katıldı.

4. Ulusal Bilim Kampı'nda, verilen eğitimlere katılan Karaman ekibi; "Yenilikçi Gıda İşletme Teknolojileri ve Gıda Biyoteknolojisi" alanında proje çalışması gerçekleştirdiler.

14165102_14.jpg14165009_5.jpgphoto-2020-02-15-21-01-07.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber